Gerede'de Temiz Çevre Bilinci İçin Sosyal Sorumluluk Projesi

Gerede'de Temiz Çevre Bilinci İçin Sosyal Sorumluluk Projesi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Sosyal Sorumluluk Projesi düzenlenen Gerede Fen Lisesinde, Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gürol Altun,  Gerede Fen Lisesinin öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla çevre temizliği bilinci oluşturmak ve daha temiz bir toplum için etkinlik gerçekleşti. Esentepe Mesireliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, sosyal sorumluluk projesi kapsamında mıntıka temizliği yapıldı ve öğrencilere temizliğin ne kadar önemli olduğu anlatıldı. 

Belediye Başkanı Mustafa Allar, öğrencilerle birlikte katıldığı sosyal sorumluluk projesi etkinliğinde,

''Biz belediye olarak vatandaşlarımızın iyi bir hizmet alması için elimizden geleni yapıyoruz. Esentepe mesire alanı çevre il ve ilçelerden pek çok misafir ağırladığımız, güzel bir piknik alanımız. İlçemizde bölgemizin en güzel şekilde her şeyi ile mükemmel piknik yapabilecek böyle güzel alanımız var ama maalesef zaman zaman sorumsuzca kirletilmesi ve temiz bırakılmaması bizleri üzüyor. Temizlemek elbette bizim görevimiz, ancak esas olan kirletmemektir. Okul Müdürlerimize, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz ve çevre etkinliği organizasyonu gerçekleştirdik. Faydalı ve bilinçli olan bu etkinliği düzenleyen Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, Gençlik merkezi yönetici ve hocalarımıza teşekkür ederim'' ifadelerine yer verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir