GEREDE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR

Gerede’nin çehresini değiştirecek ‘Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında, fay hattının kuzeyinde ‘1. Etap 236 Adet Konut, 154 Adet Dükkân, 34 adet Ofis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’ yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GEREDE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Demirciler Mahallesinde bulunan 11.75 hektarlık alan, 27/10/2014 tarih 2014/6961 sayılı Bakanlar Kurulu kararına istinaden, 20.11.2014 tarih 29181 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak “Riskli Alan” ilan edilmişti. Bu riskli alan içinde, 333 adet parsel yer almakta. Bu parsellerde 251 adet yapı mevcut olup, 82 adedi ise boş parsel. 

 

Fay hattı üzerinde bulunan binaların yerine yapımı devam; 55 konut ve 9 ticarethaneden oluşan rezerv alandaki inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Fay Hattının kuzeyinde bulunan binaların bir kısmının temelleri atılmaya devam ederken, bazı binalarda ise son katların betonları atılıyor. Ayrıca hafriyat çalışmalarının da süratle devam ettiği alanda sürecin biran evvel tamamlanmasını bekleyen, çalışmaları gün gün yakından takip eden hak sahipleri ve Geredeliler, hızla yükselen binaları gördükçe memnuniyetlerini her platformda dile getirerek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkürlerini dile getiriyorlar.

 

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, “Sedaş bölgesinde 1.Etap inşaat yapım çalışmalarında sona gelinirken, Kuzey bölgede de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan temeller atılıyor, diğer yandan hafriyatlar devam ediyor. Dev kule vinçler kuruldu, işler yolunda çok şükür. Alnımızın akıyla bu büyük projeyi de hayata geçirdik. Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin iradesi ile gerçek belediyeciliğe AK Parti ile devam edeceğiz. Yeni dönemde de gerçek belediyecilik AK Parti diyerek tüm bu projelerin takipçisi olarak hak sahiplerine haklarını en güzel şekilde teslim edeceğiz. Vatandaşımız bize güveniyor, biz de kendimize ve AK Parti iktidarına güveniyoruz. Bu güvenle yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

 

 

 

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir