Gerede Panayırı'nda bir ilk!

Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak kutlanan Gerede Panayırı'nda, bu yıl ilki gerçekleştirilen kaz eti yeme yarışmasının birincisi Ayhan Bayar, yaklaşık 20 dakikada 1,2 kilogram kaz eti tüketerek birincilik ödülünün sahibi oldu.

Gerede Panayırı'nda bir ilk!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Gerede Belediyesi tarafından geleneksel olarak kutlanan Gerede Panayırı'nda bu yıl ilk kez kaz eti yeme yarışması düzenlendi. 9 yarışmacının katıldığı yarışmada, Esentepe Aşçılık Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan kaz etlerini 20 dakika en çok tüketen 3 yarışmacı, dereceye girerek altın ödüllerinin sahibi oldu. 20 dakikada 1,2 kilogram kaz eti tüketen Ayhan Bayar birinci olurken, Erdoğan Civan ikinci, Recep Çiçek ise üçüncülükle yarışmayı tamamladı. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini protokol üyeleri takdim etti.

Etkinliğe, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve vatandaşlar katıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir