"Genelevde çalışmak üzere kalifiye eleman aranıyor"

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bakış Haber'de yaşanan olayla ilgili şu bilgiler verildi "Aşağı Soku Mahallesi'nde bulunan bir daireyi kiralayan 3 öğrenci evlerinde 15 kişiye yaklaşan öğrenci arkadaşlarını devamlı olarak misafir etmeye başladı. Yönetici A.U. öğrencileri uyardı. Bu uyarı sonrası BAİBÜ öğrencileri apartman girişine AHLAK DIŞI bazı yazılar astılar. Kağıtların üzerinde, "Genel evde çalışmak üzere kalifiye eleman aranıyor. Tercihen daire 17 nin genel ev olduğunu bilen şahıslar. 3.000 tl maaş + ev + yemek bizden emek sizden." ve kaldıkları binanın adını yazarak ".........'e veda olarak parti düzenliyoruz. Hepiniz davetlisiniz. Alkol sınırsız.(Bira) Okey, Batak ve poker olacaktır. Dileyen dansöz getirebilir. Tarih yarın 25.05.2019 saat 20:00 - 04:00 arası. Giriş ücreti 30 tl" şeklinde yazdılar.

BOLULU DEĞİL MİSİNİZ? HEPİNİZ AYNISINIZ

Bu çirkin yazılar sonra da başka bir kağıda harçlık ve fitre için kimsenin kapılarını çalmadıklarını belirterek "BOLULU DEĞİL MİSİNİZ. Hepiniz aynısınız" şeklinde Bolu halkına hakaret içeren bir yazı daha astılar. Bina girişinde çirkin yazıları gören yönetici A.U., öğrencileri çağırarak yaptıklarının yanlış olduğunu söyledi. Kiracı olan fakat İsmi öğrenilemeyen Rizeli bir öğrenci yönetici A.U.'yu eşi ve çocuğunun yanında darp etmeye başladı. Gürültüyü duyan diğer kiracı BAİBÜ öğrencileri ve arkadaşları da inerek yönetici A.U.'yu kalabalık şekilde darp etmeye devam ettiler. Komşuların araya girmesi ile öğrencilerin saldırısı durduruldu. Yönetici A.U. kendisini darp eden öğrencilerden şikayetçi oldu.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir