Gençlik Merkezleri buluşuyor

Gerede Gençlik Merkezi "Gençlik Merkezleri Buluşuyor" projesi kapsamındaki ilk ziyaretini Mudurnu Süreyya Astarcı Gençlik Merkezi'ne gerçekleştirdi.

Gençlik Merkezleri buluşuyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

“Gençlik Merkezleri Buluşuyor” projesi kapsamında Gerede Gençlik Merkezi Öğrencileri, Merkez Müdürü Elif Gülen eşliğinde 101 öğrenciyle birlikte Mudurnu Süreyya Astarcı Gençlik Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi. Gezi kapsamında Abant, Göynük ve Mudurnu'yu doyasıya gezen öğrenciler, ziyaretlerden ötürü mutlu olurken, Gençlik Merkezi Müdürü Elif Gülen, Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik’i ve Göynük Kaymakamı Ferhat Gür’ü makamında ziyaret ederek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Öğrencilerin gezi aracı ihtiyacını karşılayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a ve öğrencilere yemek ikramında bulunan Mudurnu Kaymakam'ı Fatih Çevik'e teşekkür eden Merkez Müdürü Elif Gülen, proje kapsamında gerçekleştirilecek olan ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, proje amacının gençlerin hayata aktif katılım sağlamak olduğunu ifade etti. Gülen, “Amacımız gençlerin serbest zamanlarını verimli geçirebilecekleri, hayata aktif katılım sağlayabilecekleri, milli ve manevi değerlerine sahip çıkacakları proje ve faaliyetler ile etkinlikler yapmak. Bu tür kaynaşmalarla gençlerin sosyal gelişimlerini desteklemek, gençlerin kaynaşmaya ilgisini artırmak ana hedefimiz” dedi.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir