Genç muhtar adayı 5 yıl boyunca muhtarlık maaşı almayacağını açıkladı... Hizmet aşkıyla yanıp tutuşan muhtar adayları sizleri de görelim

Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Burçin Bayrak, seçildiği takdirde 5 yıl boyunca muhtarlık maaşı almayacağını belirterek, maaşını ihtiyacı olan öğrencilere burs olarak dağıtacağını söyledi.

Genç muhtar adayı 5 yıl boyunca muhtarlık maaşı almayacağını açıkladı... Hizmet aşkıyla yanıp tutuşan muhtar adayları sizleri de görelim
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son dönemde muhtarlara maaş bağlanması ve çeşitli hakların tanınması mahalle muhtarlığına olan ilgiyi artırdı. Yerel seçimler yaklaştıkça kimi mahallelerde 10'un üzerinde muhtar adayı mahalle sakinlerinin oyunu almak için kıyasıya bir rekabet içerisine girdi. Muhtar adayları çeşitli vaatler ve hayata geçirecekleri hizmetleri anlatarak mahalle sakinlerinin oyuna talip olurken, Sümer Mahallesi'nin genç Muhtar Adayı Burçin Bayrak'tan sıra dışı bir çıkış geldi. Sümer Mahallesi'nde uzun yıllar beberlik yapan Burçin Bayrak, seçildiği taktirde 5 yıl boyunca muhtarlık maaşı almayacağını,  maaşı ihtiyacı olan öğrencilere burs ve mahallenin ihtiyaçları için kullanacağını vaadetti. Bayrak, muhtarlık görevinin hizmet için yapılmasını gerektiğini ifade ederek, “Ben ve ekibim doğup büyüğüdüğüm mahallemize hizmet etmek için yola çıktık. Son dönemlerde muhtarlara sağlanan maaş ve çeşitli haklar nedeniyle muhtarlığa olan ilgi oldukça arttı. Ben muhtarlık maaşı almayacağımı, maaşı ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dağıtacağımı ve mahallemizin ihtiyaçları için harcayacağımı beyan ediyorum. Mahallesine hizmet etmek için yola çıkan bir adayın muhtarlık maaşını düşünmemesi gerekir” dedi. 

Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Burçin Bayrak, muhtarlık maaşı almayacağına dair sözünü bastırıdığı tanıtım afiş ve broşürlerinde kullanıyor. Bayrak ziyaret ettiği ve desteğini istediği mahalle sakinlerinden büyük destek görüyor. Sümer Mahallesi sakinleri Burçin Bayrak'ın bu davranışının diğer mahalle muhtar adaylarına da örnek olmasını istiyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir