Geleceğin Yıldız Kızları Anıtkabir'de

Geleceğin Yıldız Kızları Anıtkabir'de
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bolu Bağışçılar Vakfı’nın birlikte yürüttükleri Zübeyde Hanımın Kızları Geleceğin Yıldızları Projesi kapsamında Ankara gezisi düzenlendi.  Ankara gezisinde, kız öğrenciler Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni ve Anıtkabir'i ziyaret etti. 

9. ve 10. sınıfların katıldığı Ankara gezisinde ilk olarak Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni gezen kız öğrenciler daha sonra Anıtkabir'i ziyaret etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün molozesinde saygı duruşunda bulunan öğrenciler daha sonra Anıtkabir'de bulunan Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesini gezdi. Anıtkabir'i ziyaret ettikleri için çok mutlu olduklarını dile getiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ankara gezisini düzenleyen okul yönetimine ve Bolu Bağışçılar Vakfı'na teşekkür etti. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir