Geceden kalan tartışma silahlı saldırıya döndü

Cumhuriyet Caddesi’nde aralarında daha önce husumet bulunduğu öğrenilen iki grubun kavgası silahlı saldırıya döndü. Silahlı saldırı sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Geceden kalan tartışma silahlı saldırıya döndü
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Olay, 17.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi Tekel Sokak üzerinde meydana geldi. İsa Güler, bir gece önce alkollü mekanda tartıştığı Ömer Faruk Aytar (29) ve Yunus Emre Aytar (28) ile sokak üzerinde karşılaştı. 3 kişinin karşılaşması üzerine tartışma tekrar başladı. Yumrukla başlayan kavga İsa Güler'in yanındaki silahla kardeşlere ateş etmesi üzerine kanlı tartışmaya döndü. Güler'in 7 el ateş etmesi ile Yunus Emre Aytar karnından, Ömer Faruk Aytar ise bacağından yaralandı. Olay yerinde tartışma ile alakası olmayan paket teslimatı için sokak üzerinde bulunan motokurye de kurşunların bacağına gelmesi nedeniyle yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerin yapılmasının ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Yunus Emre Aytar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kavga sonrası olay yerinden kaçan şahsı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. 

Bolu'da yeni göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir