Gece yarısı korkutan patlama

Bolu'nun Semerkant Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir çiğ köfteci dükkanında mutfak tüpü bomba gibi patladı.

Gece yarısı korkutan patlama
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Olay tam gece yarısı meydana geldi. Semerkant Mahallesi Özay Sokakta faaliyet gösteren çiğ köfteci dükkanında patlama meydana geldi. Patlama sesiyle mahalle sakinleri büyük panik yaşadı .

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 ekipleri hemen intikal etti. İlk belirlemelerde dükkanda mutfak tüpünün patladığı tespit edildi. Olay sırasında dükkanın boş olması büyük bir faciayı önlerken olayda kimse yaralanmadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir