GAZİŞEHİR SAHADAN ÇIKAMADI

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Maçın bitmesiyle birlikte Bolusporlu taraftarlar adeta çılgına döndü. Maçın hakemlerini ve taraftarları tahrik eden Gazişehirli futbolculara tepki gösteren binlerce taraftar ‘siyaset dışarı’ şeklinde slogan attı. Bazı Boluspor taraftarlarının Gaziantep seyircisinin olduğu tribüne doğru koşmaları üzerine polis ve jandarma ekipleri tribünlere girerek olaya müdahale etti.  Bazı seyirciler ve güvenlik görevlileri biber gazına maruz kaldı. Bir güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı.

Gazişehir Gaziantep FK oyuncuları uzun süre sahanın ortasında beklemek zorunda kaldı. Daha sonra oyuncular Çevik Kuvvet ve Jandarma ekiplerinin koruma kalkanı içerisinde güçlükle sahadan çıkarıldı.  

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir