Gazipaşa'dan Bir İlk

Gazipaşa'dan Bir İlk
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Gazipaşa Ortaokulu, 5/B ve 5/C Yabancı Dil Sınıfı öğrencileri , İngilizce öğretmenleri Bahar Baras ve Gülay Ertem'in rehberliğinde düzenlenen"İngilizce Günü" yle, devlet okullarında bir ilke imza atarak, yabancı dil eğitimine karşı farkındalık oluşturdular. İngilizce drama, oratoryo, şiir dinletisi ve portfolyo sunumlarıyla izleyicilerin karşısına çıkan öğrencileri, İngilizce kullanımları ve sahne performanslarıyla göz doldurdular. 
Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arslan da bu özel günde öğrencileri yalnız bırakmadı. Hasan Arslan program sonunda yaptığı konuşmada: "Yabancı dil eğitiminde isteyince neler yapılabileceğine şahit olduk, gurur duydum. Çocuklarımız çok akıcı ve güzel konuştular. Bu tarz etkinlikler çocuklarımızın özgüvenlerinin gelişimine de katkı sağlayacaktır." diyerek öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. 
Okul Müdürü Mustafa Güler ise:" Gazipaşa Ortaokulu'nun fiziksel olarak yenilendiğini, öğrencilerin sosyal, kültürel ve akademik alanlarda hızlı bir yükselişe geçtiğini "ifade etti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir