Gazelle Gölcük Restoran boşaltılıyor... Ergül Ailesinin tüm işletmeleri tek tek kapatılıyor...

Bolu’da 78 kişiye mezar olan otelin sahibi Halit Ergül’e ait Gölcük’te bulunan Gazelle Restoran boşaltıldı.

Gazelle Gölcük Restoran boşaltılıyor... Ergül Ailesinin tüm işletmeleri tek tek kapatılıyor...
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kartalkaya yangın faciasında 78 kişiye mezar olan otelin sahibi Halit Ergül’ün sahip olduğu ve aynı ihmallerin bulunduğu bir başka otel olan Gazelle Resort ve Spa Otel kapatma kararı aldıklarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.  

Yangın hakkında soruşturma devam ederken otel sahibi Halit Ergül’e ait diğer işletmelerde de hareketlilik yaşanıyor.  Son olarak Ergül’e ait Gölcük’te bulunan Gazelle Restoran da boşaltıldı.  

 

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir