Galeriyi ateşe vereceklerdi

Bolu’da galericiler sitesinde bulunan bir işyerinin önündeki araçların üzerine benzin dökerek yakmaya çalışan şüpheliler, işyerinin sahibinin durumu fark etmesi üzerine kaçmaları olası bir facianın önüne geçti.

Galeriyi ateşe vereceklerdi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Olay, saat 20.00 sıralarında Kuruçay mevkiinde bulunan galericiler sitesinde meydana geldi. Bir araçla site içerisinde bulunan Karakaya otomotivin önüne gelen şüpheliler işyerinin önünde bulunan araçların üzerine benzin dökmeye başladılar. Galerinin önünde satış için bekleyen araçları yakarak kundaklama girişiminde bulunmak isteyen şüphelileri işyeri sahibi fark etti. Araçlara benzin döken şüpheliler, işyeri sahibinin kendilerini fark etmeleri üzerine olay yerine geldikleri araçla kaçtılar.
İşyerinin sahibinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçların ateşe verilmeden fark edilmesi olası bir facianın önüne geçti. Polis ekipleri kundaklama girişiminde bulunan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir