Fidye için çocuk kaçıran şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı

Bolu’da evinin önünde köpekle oynarken gördüğü çocuğu fidye amacıyla kaçırıp boş binanın çatı katındaki sandalyeye bantla bağlayan şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Fidye için çocuk kaçıran şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Olay, Alpağut Mahallesi'nde meydana geldi. Villanın bahçesinde köpekle oynayan 8 yaşındaki Ö.B.Ö’yü gören şüpheli, bir süre çocuğu izledi. Küçük çocuğun eve girmesinin ardından evde kimsenin de olmadığını fark eden şüpheli, bahçedeki köpeği gizlice dışarı çıkardı. Köpeği saklayan şüpheli daha sonra geri döndü. Tekrar bahçeye çıkan küçük çocuğun yanına giden şüpheli köpeğin yerini bildiğini söyledi. Ö.B.Ö’yü köpeği bulmak vaadiyle kandıran şüpheli Yaşamkent mahallesinde bulunan bir binanın çatı kısmına götürdü. Küçük çocuğun ellerini, ayakları ve ağzını bantla sandalyeye bağlayan şüpheli daha sonra fidye istemek küçük çocuğun evinin önüne gitti. Küçük çocuğun evinin önündeki kalabalığı fark eden şüpheli, panikleyerek kaçmaya başladı. 

Birinin koştuğunu gören çocuğun babası O.Ö., ve vatandaşlar kaçan şüpheliyi kovalamaya başladı. Yaklaşık 20 dakika süren kovalamacanın ardından şüpheli O.Ö., Kılıçarslan Mahallesinde yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli işlemleri için polis merkezine götürüldü. Binada bağlı olan küçük çocukta polis ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir