Ferdi Başkanı daha yeni kaybetmişken Mudurnu Yolu'nda sarkan elektrik teli tehlike saçtı Sedaş ekipleri 45 dakikada anca gelebildi

Kamuoyu geçtiğimiz cuma gecesi evinin havuzundaki arızayı gidermeye çalışırken yüksek voltaja kapılıp hayatını kaybeden Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in acısı henüz tazeyken, Bolu’da karayolunun üstüne sarkan elektrik kablosu yürekleri ağza getirsdi. 45 dakika sonra olay yerine gelen Sedaş yetkilileri sarkan kabloya müdahale etti.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Seyit Mahallesi Mudurnu yolunun üzerinde sarkan elektrik kablosu tehlike saçtı. Karayolunun iki şeridine de sarkan elektrik kablosu özellikle yüksek araçların yoldan geçmesini engelledi. Kamyon, TIR, otobüs gibi araçlar sarkan kablo yüzünden karayolunda beklemek zorunda kaldı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen emniyet ekipleri karayolunda güvenlik tedbirleri aldı. Sedaş yetkilileri yaklaşık 45 dakika sonra olay yerine gelerek sarkan kabloya müdahale etti. Geçtiğimiz cuma günü evinin havuzundaki arızaya müdahale etmek isterken yüksek voltaja kapılıp hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i hatırlatan mahalle sakinleri, Sedaş’ın 45 dakika gibi bir sürede olay yerine gelmesine tepki gösterdi.

 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir