Feci kazada karı-koca hayatını kaybetti

Bolu’da D-100 karayolunda Kartalkaya Kayak Merkezi Kavşağı’nda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklette bulunan karı-koca ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Feci kazada karı-koca hayatını kaybetti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kaza, D-100 karayolunda Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyreden S.Ö. yönetimindeki 14 HB 177, karşıya geçmek isteyen Adem Bayrak idaresindeki motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Adem Bayrak ve yanında bulunan eşi Zeynep Bayrak meydana gelen kazada ağır yaralandı.
Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza ağır yaralanan Adem ve Zeynep Bayrak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Farklı hastanelere ağır yaralı olarak kaldırılan karı-koca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir