"FATİH METİN SENİN EMİR ERİN DEĞİL!"

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ağustos ayı belediye meclis toplantısı ilk oturumu hararetli tartışmalara sahne oldu. Yapılan oturumda Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu'nun kaliteli içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan Karadere Projesi'nin tamamlanamama gerekçesi olarak Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i işaret etti. Özcan gerekli kaynağın bakanlık tarafından aktarılmadığı için projenin sonlandırılamadığını söyledi. Özcan'ın yaptığı açıklamaya Ak Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban'dan cevap gecikmedi. Balaban yazılı olarak yaptığı ve sert ifadelerin yer aldığı açıklamada kelimenin tam anlamıyla açtı ağzını yumdu gözünü.

4 AYDIR BOLU’NUN GÜNDEMİNİ SUNİ MESELELERLE MEŞGUL ETMEKTEDİR

Balaban Özcan'a şu ifadelerle cevap verdi;

"31 Mart Yerel Seçimleri sona ereli tam 4 ay oldu. Bu güne kadar ne yazık ki Bolu Belediyesi tarafından Bolu'ya tek bir çivi çakılmadı. Çöpleri dahi doğru düzgün toplayamayan ve bunu da utanmadan kamuoyu gündemine sabotaj vs gibi ifadelerle kendi beceriksizliklerinin üzerini örtmeye çalışan bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız. Sayın Bolu Belediye Başkanı 4 aydır Bolu’nun gündemini suni meselelerle meşgul etmektedir. 10. Yıl Marşı’nın asansörde çalınması meydanda düzenlediğin konser gibi konularla Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan tribünlere oynamaya devam etmektedir. Bolu halkı ve bizler seçim sürecinde söz verdiğiniz gibi sizden iş yapmanızı icraat ortaya koymanızı vaat ettiğiniz projeleri hayata geçirmenizi bekliyoruz.

BİZİM DÖNEMİMİZİN İCRAATLARINI KENDİ MECLİS ÜYELERİNE GÖSTERMEKTEN DAHİ KORKAN BİR ZİHNİYET İLE BOLU’MUZ NE KADAR İLERİYE GİDEBİLİR?

Her şeyden önce Bolu Belediye Başkanlığı bir icraat makamıdır. Laf söyleme bahane bulma yeri değildir. Mevcut başkan ve yönetimin artık bahane bulmayı bir kenara bırakmasının zamanı gelmiş de geçmiştir. 4 ay Önce ilk meclis toplantısında belediyeye ait tesislerin tüm meclis üyeleri tarafından gezilmesi ve yerinde incelemelerin yapılması için sizlerden talepte bulunmuştuk. O gün tamam dediğiniz bu talebimiz yerine getirilmedi. Bizim dönemimizin icraatlarını kendi meclis üyelerine göstermekten dahi korkan bir zihniyet ile Bolu’muz ne kadar ileriye gidebilir? Bu sorunun cevabını kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

4 AYDIR BU KONU NASIL AYDINLATIL(A)MADI ÇOK MERAK EDİYORUZ

Mevcut yönetim olarak göreve geldiğiniz ilk günden itibaren meclis kürsüsünden sözlü bir sürü yalan yanlış  iddiada bulundunuz. Çalındı dediğiniz rögar kapaklarının soruşturmasını bile 4 ayda tamamlayamadınız. Bu güne kadar geçen süre zarfında bu konuda ne soruşturmayı tamamladınız ne de bir sonuca ulaşmayı becerebildiniz. 4 aydır bu konu nasıl aydınlatıl(a)madı çok merak ediyoruz.

ACABA BİRİLERİNE SÖZÜNÜZ VEYA DİYET BORCUNUZ MU VAR?

Yine kendi meclis üyelerinizin kabul oyuyla meclis gündemine gelen ihalelerin canlı yayınlanmasını mecliste aniden değiştirttiniz. İhalelerin canlı yayınlanmasını neden istemiyorsunuz? Acaba birilerine sözünüz veya diyet borcunuz mu var? Yoksa adrese teslim yerler var da ihalelerin canlı yayınlanmasından bu nedenle mi korkuyorsunuz?

BOLU’MUZ BİR ARPA BOYU YOL GİDEMEZ

En başında yine tamam dediğiniz, kendi meclis üyelerinizin bile bu kadar da olmaz dediği, basit  bir meclis gündemini dahi 4 aydır acizlik içinde her toplantıda ayrı bir saçma bahane üreterek meclis gruplarına veremeyen bir zihniyet ile de Bolu’muz bir arpa boyu yol gidemez.

BOLUMUZ DEV PROJELERE ALIŞMIŞ VE DEVAMINI BEKLEMEKTEDİR

Bizim AK Parti olarak yerel yönetimlerde göstermiş olduğumuz performansımız ortadır. Bu güne kadar Bolu'da AK Parti döneminde dev projelere imza atılmıştır. Bolumuz dev projelere alışmış ve devamını beklemektedir. Bizim belediyecilik anlayışımız ile Bolu’nun altyapı sorunları çözülmüş üst yapıya ilişkin büyük projeler hayata geçmiştir. Şehrin çehresi değişmiş ve hak ettiği noktaya Bolu’muz adım adım ilerlemiştir.

KONUŞMAKTAN VE GEÇMİŞ DÖNEMDE YAPILAN İŞLERİ ELEŞTİRMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPMAMIŞTIR

Tanju Özcan başkanlık makamına oturduğu günden bu yana konuşmaktan ve geçmiş dönemde yapılan işleri eleştirmekten başka bir şey yapmamıştır. Şimdi de Bolu’muza büyük hizmetleri olan, olmaya devam edecek Sayın Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e dil uzatmaktadır. Tanju Özcan’a şunu hatırlatmak isteriz; birincisi Fatih Metin senin emir erin değil. İkincisi Fatih Metin makam olarak senden üst noktada. Üçüncüsü eğer bir işi konuşmaktan çok çözmek istiyorsan kalkarsın Ankara’ya gidersin Fatih Metin’i ziyaret edersin Bolu için çözüm istersin.

YA İCRAAT MAKAMI GİBİ DAVRANIN YA DA O KOLTUĞU FAZLA İŞGAL ETMEYİN...

Bolu Belediye Başkanı olarak  önce kendi   üzerinize düşenleri yapmalısınız. Karadere suları için kaç kere DSİ ye Ankara'ya  gittiniz? Biz o suları Bolu’muza kazandırabilmek için onlarca kez Ankara'ya DSİ ye ve  bakanlara gittik, bakanları defalarca Bolu’ya davet ettik. Karadere sularını deyim yerinde ise aslanın ağzından aldık. Sadece tünelin kaplama işi yetişmediğinden bu iş sana kaldı. Karadere sularını aldıktan sonra,o devasa tünel için kaç kez Ankara’ya gidildi haberiniz var mı? Siz ne yaptınız 4 ayda? Ankara'ya bir kez bunun için gittiniz mi? Bakanla, DSİ ile görüştünüz mü? Artık icraat makamındasınız. Artık muhalefet olduğunuzu unutun lütfen! Ya icraat makamı gibi davranın ya da o koltuğu fazla işgal etmeyin...

KARADERE SULARI İÇİN TÜNELİN İÇİNDEKİ BASİT BİR İŞE BİLE BAŞLAYAMAMIŞSINIZ, FATİH METİN'E LAF ATIYORSUNUZ...

Bolu’muza zaman kaybettirmeyin! Alkol ruhsatı verme peşinde koşacağına, tarım arazilerini imara açıp sanayi alanı yapmayı düşüneceğinize, sağa sola gülücükler dağıtacağınıza işinizi yapın. Karadere suları için tünelin içindeki basit bir işe bile başlayamamışsınız, Fatih Metin'e laf atıyorsunuz, koltuğunuzdan kalkıp bir zahmet Sayın Bakandan randevu alın, alamazsanız onu da biz alalım.  Siz üzerinize düşeni yapın. Emin olun  Fatih Metin de biz de  üzerimize  düşeni fazlasıyla yaparız. Siz kendi yapacağınız işi beceremeyip suçu da başkalarına atmaya çalışıyorsunuz. Bu tam anlamıyla iş bilmezliğin en açık delilidir. Koskoca Bakanlık tüm Türkiye'ye yetişiyor da ufacık bir işe mi yetişemeyecek.

MUŞLA MİŞLE ŞEHİR YÖNETİLMEZ...

Artık şikayet etme boş konuşma dedikodu yapma döneminiz geride kalmıştır. Bir kere daha hatırlatmak isterim;  oturduğunuz makam Bolu Belediye Başkanlığı’dır, makamın hakkını vermelisiniz. Bolu Halkı sizden laf değil icraat  bekliyor. Fatih Metin para aktarmıyormuş muş muş... Muşla mişle şehir yönetilmez...

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

3 yorum yapılmış

  • Mustafa (4 yıl önce)
    Meşkul etmiyo onu oraya halk getirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Alikoc (4 yıl önce)
    Fatih metinin boluya bu güne kadar hiç faydası olmamistirki.bundan sonra olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalnentrk (4 yıl önce)
    Sizler engel oldukça Tanju başkan daha iyilerini yapacak.
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir