Fatih Metin Bolu çiftçisine müjdeyi Tokat'tan verdi

Fatih Metin Bolu çiftçisine müjdeyi Tokat'tan verdi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bakan yardımcısı Fatih Metin, Bakan Dr. Bekir Pakdemirli ile birlikte Tokat’ta bir dizi programa katıldı.  "Köyde yaşamak için bir sürü nedenim var, 5 yılda 500 bin Koyun" projesi kapsamında düzenlenen programa katılan Fatih Metin, bu program kapsamında Bolu’ya da büyük desteklerinin olacağını söyledi.

BOLU’NUN MERALARI KUZU SESLERİYLE ŞENLENECEK

Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin yaptığı açıklamada; “Bakanlık olarak yoğun bir program içerisinde çalışıyoruz. Bugünde Sayın Bakanımızla birlikte Tokat’ta çiftçilerimizle birlikteyiz. Bu yoğun tempo içerisinde fırsat buldukça Bolulu çiftçilerimizle de bir araya geliyoruz. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan konusunda Bolulu çiftçilerimizin talepleri vardı. Bu konuda çalışmalarımız tamamlandı. Kısa zamanda Bolu’ya da müjdelerimiz olacak. Yine en kısa zamanda Bolu’da çiftçilerimizle geniş kapsamlı bir istişare yapacağız. Biz onların isteklerini yerine getirmek, sorunlarını çözmek için buralardayız. Bolu’nun meraları kuzu sesleriyle şenlenecek” ifadelerine yer verdi.  

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir