Fatih Kavak Seben için canla başla çalışıyor

Seben Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Kavak, Seben ilçesi ile ilgili projelerini açıkladı. Geride kalan görev süresince Seben halkı tarafından büyük destek gören ve birçok başarılı projeyi hayata geçiren Kavak, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle de Sebenlilerin ilgisini çekiyor.

Fatih Kavak Seben için canla başla çalışıyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Seben’de çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Fatih Kavak, projeleri ile vatandaşların desteğini istiyor. Doğalgaz çalışmalarından, sokak güzelleştirme projelerine, yaşlı bakım merkezinden, TOKİ konutlarına kadar projelerini görücüye çıkaran Fatih Kavak saha çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Kavak’ın projeleri şu şekilde; 

KÜLTÜR GEZİLERİ YAPILACAK

Covid-19 salgını sürecindeki kısıtlamalar sebebiyle ara verilen kültür gezileri yeniden başlatılacak.

MEZARLIK PROJESİ

Merkez ve Keskinli Mahallesinde hayırsever vatandaşlar tarafından belediyeye bağışlanan mezarlık alanlarının planlanması yapılarak hizmete sunulacak. 

KÜLTÜR EVİ YAPILACAK

Seben’e gelen misafirlerin gezip, dinlenebileceği, Seben’in tarihi, doğal, kültürel değerlerinin tanıtımının içerisinde yer alacağı el sanatları, yöresel ürün satışının da yapılacağı Kültür Evi hizmete açılacak.

ENGİN GÜLENÇ KAPALI PAZAR YERİ MODERN HALE GELECEK

Ekonomik ömrünü tamamlamış olan Engin Gülenç Kapalı Pazar Yerini yeniden yapılarak modern hale getirilip esnafın ve halkın hizmetine sunulacak.

GENÇLER VE ÇOCUKLAR İÇİN PORTATİF YÜZME HAVUZU

Özellikle yaz aylarında ilçede gençlerin ve çocukların sosyal aktivite sınırını genişletip, farklı spor dallarında teşvik etmek amacıyla portatif yüzme havuzu yapılacak.

SOKAK GÜZELLEŞTİRME PROJELERİ

İlçedeki İzzet Baysal Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Kazım Karabekir Sokak, Şehit Selami Şen ve Akşemsettin Sokakta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sokak güzelleştirme projeleri kapsamında, ağaç dikimi, ışıklandırma, bisiklet yolu, otobüs durakları yapılarak hizmete sunulacak.

ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

İlçede bulunan BAİBÜ Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 150 kişi kapasiteli Erkek Öğrenci Yurdu için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ön görüşme yapılıp ihtiyaç bildirildi. 2024 yılı içerisinde çalışmalara başlanacak.

YAŞLI BAKIM MERKEZİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yapılacak çalışmalar neticesinde yaşlı nüfusunun yoğun olduğu ilçeye bakım merkezi açılacak.

MESİRE ALANI YAPILACAK

İlçe merkezindeki vatandaşların ilçe sınırları içerisinde daha kaliteli vakit geçirerek, dinlenme, eğlenme, spor ve piknik yapma imkanının sunulacağı bir mesire alanı yapılacak.

3. ETAP TOKİ YAPILACAK

Vatandaşların talebi doğrultusunda konumu hazırlanan 3. Etap TOKİ için çalışmalara başlandı. 2024 yılı içerisinde talepler alınarak, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına sunulacak.

ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

Ekonomik ömrünü tamamlamış olan su ve kanalizasyon hattı doğalgaz çalışmalarının ardından yenilenerek hizmete sunulacak.

SEBEN DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Tüm ilçede 2024 yılında doğalgaz çalışmaları tamamlanıp eş zamanlı olarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir