
CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş seçim çalışmaları kapsamında Sanayi esnafı ile Gölyüzü mahallesinde bulunan esnaflar ile bir araya geldi. Esnafı kapı kapı gezerek sohbet eden Ateş’e sanayi esnafı adeta tam destek verdi. Türker Ateş’i gören esnaf “Belimiz bükük. Derdimiz çok. Parça fiyatları aldı başını gitti” diye dert yandılar. Türker Ateş ise sanayi esnafının sıkıntılarını yakinen bildiğini ve bununla alakalı planlarının istihdam projelerinin hazır olduğunu ifade etti.
ESNAFIMIZ BİZLERİ KUCAKLIYOR DESTEKLERİNİ İFADE EDİYOR
Türker Ateş “Bugün sanayi esnafımızı ziyaret ediyoruz. Etmeye devam edeceğiz. Bugün bir araya geldiğimiz esnaflarımız özellikle artan maliyetlerden ekonomiden çok dert yandılar. Ben yakinen sorunlarını biliyorum. Belimiz bükük diyorlar. Sonuna kadar haklılar. Burada çalışan esnafımız personellerimiz zor şartlarda çalışıyorlar. Hepsinin farkındayız. İstihdam projelerimiz planlarımız hazır. 14 Mayıs’tan sonra her şey daha güzel olacak. Ben onların her zaman yanında olacağım. Baharı birlikte getireceğiz”dedi.
GÖLYÜZÜ MAHALLESİ ESNAFI BÜYÜK İLGİYLE KARŞILADI
CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş sanayi esnaflarından sonraki durağı Gölyüzü mahallesinde bulunan esnaflar oldu. Esnaflar ile buluşan Türker Ateş’e ilgi büyüktü. Esnafların yakından ilgilendiği Ateş “Gölyüzü mahallemiz Bolumuzun tam göbeğinde. Bugün esnaflarımızı ziyaret ettik. Desteklerini ifade ediyorlar. Herkes sanayi esnaflarımızın da dile getirdiği gibi ekonomik sıkıntılar ile bizleri karşılıyor. Bizler bütün notlarımızı aldık almaya devam ediyoruz. Bolu şehrimizin ilçelerine köylerine mahallelerine baharı hep birlikte getireceğiz.” dedi.































