Eski vekiller bu nikâhta buluştu: Biri şahit oldu, diğeri nikâhı kıydı

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Nikâh Salonu’nda gerçekleşen törene Yiğiterol ve Ülker ailelerinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Nikâh töreni aynı zamanda yaklaşık 8 sene farklı partilerde Bolu’yu temsil eden eski milletvekillerini de bir araya getirdi. 2011, 2015 Haziran ve Kasım Genel Seçimlerinde farklı partilerden seçilerek Bolu Milletvekilliği görevini yürüten Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan nikâh töreninde buluştu.

Yiğit ve Nergiz çiftinin nikâhını CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini ise AK Partili Ali Ercoşkun yaptı.

“Her zaman Ali Bey’le balayı dönemi yaşamadık”

“Barışmayı bilmiyorsan kavga etmeyeceksin”

Genç çiftin nikâhını kıyan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yiğit ve Nergiz’e mutluluklar dilerken, evliliklerde zaman zaman tartışmaların yaşanacağını, bunların doğal olduğunu, önemli olanın bu tartışmaları büyütememek olduğunu belirterek, “Biz de Ali Bey’le 8 sene Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Bolu’yu temsil ettik. Her zaman balayı dönemi yaşamadık bugünlerde olduğu gibi. Siyasette güzel bir söz vardır, barışmayı bilmiyorsan kavga etmeyeceksin diye. Bence bu söz yeni evliler için de geçerli. Lütfen tartışmalarınızı uzatmayın. Birbirinizi kucaklamayı bilin” dedi.

Evlilik cüzdanını Ercoşkun’a verdi

Nikâh töreninde Türk halkının uzun zamandır hasret kaldığı görüntüler de ortaya çıktı. Bolu’yu yıllarca farklı partilerin vekilleri olarak TBMM’de temsil eden Ercoşkun ve Özcan’ın birbirlerine karşı nezaket ve saygı dolu davranışları törende bulunan davetliler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Çiftin nikâhlarını kıyan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, evlilik cüzdanını çifte vermek üzere Ali Ercoşkun’a teslim etti. Ali Ercoşkun yaptığı konuşmada Tanju Özcan’a teşekkür ederek, genç çifte mutluluklar diledi.  Ali Ercoşkun daha sonra evlilik cüzdanını Nergiz Yiğiterol’a verdi.

“Ercoşkun mikrofonu özlemiş”

Ak Parti Bolu Eski Milletvekili Ali Ercoşkun’un konuşmasının ardından tekrar konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  “Anlaşılıyor ki Ali Bey mikrofonu özlemiş” şeklinde espri yapması nikâh salonunda bulunan davetlileri gülümsetti.

Nikâhın sonunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Ak Parti Bolu Eski Milletvekili Ali Ercoşkun genç çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ali Ercoşkun Ak Parti’den, Tanju Özcan CHP’den 24. 25. ve 26. Dönem meclislerinde Bolu Milletvekili olarak görev yapmışlardı. Tanju Özcan 27. Dönem Bolu Milletvekili olarak görev yaparken 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanı seçilerek, milletvekilliğinden ayrıldı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir