Eşini ve kayınpederini öldürüp kayınvalidesini yaralayan sanık: Çok pişmanım eşimi çok seviyorum

Bolu’da geçtiğimiz Nisan ayında sorun yaşadığı eşi Meltem Zengin (35) ile kayınpederini sırtından bıçaklayarak öldürüp kayınvalidesini de bıçaklayarak yaralayan Serkan Zengin(36), ilk kez hakim karşısına çıktı. Zengin, “Konuşmak için kayınpederimin evine gittik. O sırada eşim bana tokat attı. Bende kendisine ‘Yapma, iyi değilim” dedim. Bana tekme attı. Sonrasında bıçağı buldum ve salladım. Kayınpederimin de sırtına saplandı.” dedi.

Eşini ve kayınpederini öldürüp kayınvalidesini yaralayan sanık: Çok pişmanım eşimi çok seviyorum
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kasım ŞAHİN/SABAH
Olay, 19 Nisan'da saat 00.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Songül Sokak'ta meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk annesi Meltem Zengin ile 16 yıldır evli olduğu Serkan Zengin arasında sorunlar yaşanmaya başladı. Serkan Zengin konuşmak için kayınpederinin evine gitti. Evde çıkan tartışmada Serkan Zengin, eşi Meltem Zengin ile onu korumaya çalışan kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i(63) bıçaklayarak öldürürken kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i de bıçaklayarak yaraladı.
Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde ‘eşi kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet ve ‘kadına karşı silahla yaralama’ suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Serkan Zengin, tutuklu yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada sanık ve Doğanyiğit’in yakınları ile taraf avukatları hazır bulundu. 
Kütahya T Tipi Cezaevinden SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katılan Serkan Zengin, olay gecesi yaşananları anlatarak, “Konuşmak için kayınpederimin evine gittim. O sırada eşim bana tokat attı tekme attı. Sonrasında bıçağı buldum ve salladım. Kayınpederimin de sırtına saplandı. Kendimden geçtim isteyerek öldürme amacıyla yapmadım. Eğer planlayarak yapmış olsaydım silahım vardı onun beni aldattığına dair mesajları Şubat ayında yakaladım o zaman yapardım. Sonrasında onu affettim ve mesajların ekran fotoğraflarını da sildim.”dedi.
Gözü önünde eşi ve kızı damadı tarafından öldürülen Emine Doğanyiğit ise mahkemede şunları söyledi:
“Kızım Meltem, eşine ‘Artık boşanalım dayanacak gücüm kalmadı” dedi. Sonrasında kolundan bıçağı çıkartarak direk Meltem’e saldırdı. Kızım ‘Anne beni kurtar’ diyerek kaçmaya çalıştı sonrasında yere yığıldı. Eşimde kızını korumak için üzerine kapandı sonrasında onu da sırtından bıçaklayarak öldürdü. Bana bıçakla saldırdı kolumdan yaralandım. Kızım her zaman eve gözü mor geliyordu. Benim bağırmamla komşular geldi. Eğer komşular yetişmeseydi beni de öldürecekti” 
Mahkeme, Zengin’in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir