EŞİMİN TOKA POŞETİ DEDİ BAKIN NE ÇIKTI

EŞİMİN TOKA POŞETİ DEDİ BAKIN NE ÇIKTI
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Otomobilinde yapılan aramada uyuşturucu, tabanca, hassas terazi, pürmez, çakmak, uyuşturucuda kullanılan cam aparat ele geçirilmesi sonucu tutuklanan S.B., uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak suçlamalarını kabul etmeyerek şu ifadelere yer verdi;

“Aracımda yakalanan uyuşturucu ve uyuşturucu madde kullanmamda yararlandığım malzemeler ile hassas terazi sana aittir. Hassas teraziyi ise uyuşturucu kullanırken, ölçülü kullanmak için bulundurduğun terazidir. Ayrıca, kilitli naylon poşetler de eşimin tokalarını koyduğu poşetlerdir. Kesinlikle uyuşturucu satıcısı değilim. Uyuşturucu kullandığım için çok pişmanım”

DURUŞMA TARİHİ ERTELENDİ

Duruşma sonucunda Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi savcısı, tutuklu sanığın madde satışı yaptığına kanaatine vararak 20 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.Kararının verilmesi için duruşmayı 18 Ekim 2022 tarihine erteledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir