ERCOŞKUN'UN TOPLANTISINA BÜYÜK İLGİ

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ercoşkun Bilgisayar tarafından düzenlenen ve dijital dönüşümün anlatıldığı toplantı iş siyaset ve sivil toplum temsilcilerini bir araya getirdi. Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantı da sektörel yazılımın öncü kuruluşlarından  Logo'nun yöneticileri Bolulu sektör temsilcilerine önemli bilgiler verdi. Ak Parti Bolu eski Milletvekili Ali Ercoşkun, davetlilerle yakından ilgilenerek toplantıya katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bilişim sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Ercoşkun Bilgisayar’ın düzenlediği “ İş’te Gelecek” toplantısına iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Sivil toplum kuruluş temsilcileri ve akademisyenlerin de katılımcı olarak yer aldığı toplantıda konuşan Ak Parti Bolu eski Milletvekili Ali Ercoşkun dijital dönüşümün önemine değindi.

Son yıllarda bilişimle ilgili merak edilen konuların başında dijital dönüşümün geldiğine dikkat çeken  Ali Ercoşkun, işletmelerin bilişim alanındaki sorunlarına çözüm bulabilmek için etkinliği düzenlediklerini açıkladı.

Sektörün öncü yazılım firmalarından Logo Yazılım’ın Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Buğra Koyuncu, yerli firmaların sektöre en büyük katkısının fiyatlama politikasının Türk lirası üzerinden yapılması olduğunu söyledi.

Toplantı Logo Yazılım’ın farklı departmanlarında görev yapan yöneticilerin sunumlarıyla devam etti. 

Konuşmaların ardından verilen akşam yemeğinde, Ercoşkun Bilgisyar tarafından çekiliş düzenlendi. Kazanan davetlilere Ercoşkun Bilgisayar tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir