Engelli Bireylerimizden "Çanakkale Destanı"

Engelli Bireylerimizden
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Bolu Valisi Ahmet Ümit, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, daire müdürleri, engelli ailelerimiz, engelli bireylerimiz, kahraman gazilerimiz ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, bu özel hafta kapsamında düzenlenen ve düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit’in konuşmasının ardından Semiha Şakir Spastik Engelli Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından ortaklaşa hazırlanan tiyatro gösterisi yer aldı.

Engelli bireylerimizin ellerine imkânlar verildiğinde neler yapabileceğinin de bir göstergesi olan tiyatro gösterisinde “Çanakkale Destanı” canlandırıldı.

Zihinsel, bedensel ve işitsel engelli çocuklarımızın oynadığı tiyatro gösterisinde, evlatlarımızın üstün performansları zaman zaman duygulu anlar yaşayan izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Tiyatro oyunu sonrasında Vali Ahmet Ümit, tiyatro gösterisinde emeği geçen öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Düzenlenen etkinlik, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir