Emekliliği vatandaşa yaradı

Mudurnu'da kurulan halk pazarında esnaflık yapan Coşkun Ak, "EYT'den emekli oldum" diyerek tezgahında bulunan ürünleri 5 liradan sattı.

Emekliliği vatandaşa yaradı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yetiştirdiği ürünlerini, 20 yıldır Mudurnu'da kurulan halk pazarında satan 56 yaşındaki Coşkun Ak, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emekli olacağını ifade ederek, emeklilik sevincini pazar tezgahında kutladı. Ak, "Emekli oldum" diyerek soğan, pırasa, marul, roka, turp, patlıcan, biber, lahana gibi tezgahındaki tüm ürünleri 5 liradan sattı. Ürün fiyatlarının ucuzluğunu gören vatandaşlar Ak'ın tezgahında yoğunluk oluşturdu. Coşkun Ak, emeklilik sevincini kutlarken vatandaş için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Ak "Benim paraya ihtiyacım yok, ne yapacağım parayı. EYT'den emekli oldum. Bu saatten sonra parayı ne yapacağım. Ben vatandaş için çalışıyorum bundan sonra" ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir