"Doğru muhalefet yapsaydınız zaten tüm bu sorunlar ortaya çıkmayacaktı"

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

BTP Bolu Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emrah Karakaya yaptığı basın açıklamasında Tanju Özcan’ın yabancı uyruklu öğrenciler için söylemlerine atıfta bulundu. Karakaya; “Madem otobüs ücretini astronomik rakamlara çekebiliyorsun, memleketin çocuklarının, Türk öğrencilerin otobüs ücretini kaldır. Bunu yapamıyorsan da madem bu kadar çok yabancı öğrenci var, buradan ortaya çıkacak bütçe ile Türk öğrenciler için indirime gidecek misin? Balık istifi gibi üst üste yolculuk yapmak zorunda kalan öğrencilerin ulaşım sorunlarını çözecek misin? Ben sana o zaman milliyetçi derim.” Dedi. 

“Sığınmacı konusunda ve diğer her bir sorunda iktidar kadar suçlu ve sorumlusunuz”

“BTP olarak bizler de yabancı öğrencilerin, özellikle sosyal ve kültürel dejenerasyona, toplumsal sağlık sorunlarına kadar varabilecek bu denli yabancı öğrenci sayısındaki artışa elbette bizler de karşıyız."

Doğru muhalefet yapsaydınız zaten bu sorunlar ortaya çıkmayacaktı diyen Karakaya; “Bu tür konuları siyasi gündem oluşturmak için fırsat bilmek doğru değil. Birçok konuda olduğu gibi yabancılar konusunda da sorun ortaya çıkmadan veya problem gözlerimizin önünde oluşurken yani bu kadar yabancı memlekete gelirken iktidara yeterli tepkiyi vermeyen ana muhalefet partisinden seçildiğinizi unutmayın. Türkiye ve Bolu’da ortaya çıkan her sorundan iktidar kadar suçlu ve sorumlusunuz. AKP, CHP ve CHP den seçilen başkanlar memleketin her sorunundan müteselsilen sorumludur.“ dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir