Dilber Akay Aile Sağlığı Merkezi Protokolü İmzalandı

Akay Kardeşler Nak. İnş. Ltd. Şti. tarafından yaptırılarak Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne hibe edilecek olan Alpağutbey Mahallesi Dilber Akay Aile Sağlığı Merkezinin yapımına ilişkin protokol imzalandı.

Dilber Akay Aile Sağlığı Merkezi Protokolü İmzalandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Protokol; Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, Akay Kardeşler Nak. İnş. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Akay ile Bolu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Danışman tarafından imzalandı.

Proje kapsamında 2 kattan oluşacak Aile Sağlığı Merkezi toplamda 414 m² kullanım alanına sahip olacaktır.

Abdulaziz Aydın, “Bolu’nun sağlık altyapısına değer katacak bu anlamlı yatırımın ilimize kazandırılmasına vesile olan Cemil Akay ve Akay ailesine kıymetli hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyor; ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir