Depremde ölen aile Bolu'da son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilin etkilendiği depremde Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depremde yıkılan binada enkaz altında kalarak can veren öğretim görevlisi Sinan Yılmaz ile eşi Ebru Yılmaz ve kızları Sena Yılmaz , Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Depremde ölen aile Bolu'da son yolculuğuna uğurlandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremde, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yıkılan binanın altında kalarak yaşamını yitiren Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğretim görevlisi Sinan Yılmaz, eşi Ebru Yılmaz ve kızı Sena Yılmaz'ın cenazeleri, Yeniçağa ilçesine bağlı Hamzabey Köyü Camisi'ne getirildi. Yılmaz ailesinin cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile köy mezarlığına defnedildi. Cenaze namazını İsviçre'de din görevlisi olarak görev yapan Ebru Yılmaz'ın ağabeyi Ersoy Antepli kıldırdı. 

Enkazdan yaralı olarak kurtarılan Yılmaz çiftinin oğlu Alperen Yılmaz'ın tedavisinin Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ettiği öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir