Depremde hayatını kaybeden Bolulu vatandaşlar son yolculuğuna uğurlandı

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Bolulu vatandaşlardan İmran Aydoğdu'nun cenazesi Öğle namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedildi. Gülten Güven ile kızı Asya Güven'in cenazesi ise Dolayüz Köyü’ndeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Depremde hayatını kaybeden Bolulu vatandaşlar son yolculuğuna uğurlandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan iki depremin ardından bölgede yaşayan Bolulu vatandaşlardan acı haber peş peşe geldi.  Rehberlik eğitimi için gittiği Adıyaman’da deprem esnasında kaldıkları otelin yıkılmasının ardından enkaz altında kalarak can verem İmran Aydoğdu'nun cenazesi bugün öğle namazından sonra cenaze namazının kılınmasıyla Çığırtkanlar Mezarlığına defnedildi. Merhume'nin cenazesine, AK Parti Bolu İl teşkilatı ve yakınları katıldı.

Yine aynı depremde Hatay'da yaşamını yitiren Bolulu vatandaşlardan Gülten Güven ile kızı Asya Güven, öğle namazına müteakiben Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camiinde, kılınan cenaze namazının ardından Dolayüz Köyü’ndeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç ve merhumelerin yakınları katıldı. Vali Kılıç, merhumelerin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir