CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY BOLU VALİLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY BOLU VALİLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bolu ziyaretinde ilk olarak Bolu Valiliği’ni ziyaret etti. Oktay’ı, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Vali Yardımcıları Ahmet Atılkan, İlhan Turgut ile Çağlaya Kaya, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Komando Tugay Komutan Vekili Albay Ümit Koçak, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Erhan Varol ve bazı daire müdürleri karşıladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bolu Valiliği ziyaretinde Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra beraberindekiler ile birlikte makama geçti.

Ziyarette Fuat Oktay’a şahsı ve Bolulular adına teşekkür eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, ziyarette Bolu’da yapılan yatırımlar ile ilgili brifing sunumu yaptı.

Vali Ümit, Bolu’nun turizmden aldığı payın artması için çalıştıklarını kaydederek, Tabiatın Kalbi Bolu’ya daha da yukarıya taşıyacak çalışmaları devlet millet ele ele başaracaklarını temenni ettiğini ifade etti. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir