Çuhadar: Tanju Özcan milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor.... Suriyeli sayısı Tanju Özcan zamanında zirveye ulaştı

TV Bolu'da yayınlanan Konuşuyoruz adlı programa konuk olan Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Suriyeli sığınmacılar konusunda milletin gözünün içine baka baka yalan söylediğini, Suriyeli sayısının Tanju Özcan zamanında zirveye ulaştığını açıkladı.

Çuhadar: Tanju Özcan milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor.... Suriyeli sayısı Tanju Özcan zamanında zirveye ulaştı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

TV Bolu Youtube kanalı ve Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanan Konuşuyoruz programında önemli açıklamalar yapan Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Bolu'da yaşayan Suriyeli sığınmacılar konusunda Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yalan söylediğini belirtti. Özcan'ın, ilk göreve geldiği 2019 yılındaki toplam sığınmacı sayısını, gümüzde ise toplam sığınmacı sayının içindeki Suriyeli sığınmacı sayısını karşılaştırarak  algı yapmaya çalıştığını iddia etti.  Suriyeli sığınmacı sayısının düşmediğini aksine Tanju Özcan'ın başkanlık yaptığı dönem olan 2022'de zireveye ulaştığını söyledi. 

Sığınmacılar meselesini Tanju Özcan'ın kaçış alanı olarak değerlendiren Serdar Çuhadar, “Milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Diyor ki: işte ben geldiğimde şu kadardı, şimdi bu kadar. Buradaki algı ne biliyor musunuz? İlk söylediği rakam toplam sığınmacı sayısı, bugün söylediği rakam sadece Suriyeli sığınmacı sayısı. Bir tanesi toplam sığınmacı; bunun içinde Iraklı, İranlı, Afgan hepsi var.  Şimdilerde verdiği rakamlar ise sadece Suriyeli sığınmacı sayısı. Suriyeli sayısına bakacaksak eğer, ya sayın valimiz yalan söylüyor ya da Tanju Özcan. Kararı burada milletimizin vicadanına bırakıyorum. Tanju Özcan geldikten sonra Suriyeli sayısı zirve yapmış zaten. %79'nu gönderdim diyor. Nereye gönderdin? D-100 kenarında bir pankartı var Suriyeliler'in %79 oranında azaldığına dair bir ileti var. Aslında bu pankartta ne yazıyor biliyor musunuz ‘Ben yalancıyım. Bolu'yu da yalancı bir belediye başkanı yönetiyor. Ben öyle okuyorum. Bu nasıl bir algıdır? Sıkıştığında hemen o algının altına giriyor" diye konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir