ÇUHADAR KESKİN BİR ŞEKİLDE SÖYLEM DEĞİŞTİREN SİYASİ PARTİLERE DİKKAT ÇEKTİ..."ZAFER PARTİSİ YASALARA VE ANAYASAYA BAĞLI BİR SİYASİ PARTİDİR"

Kayseri'de Suriyeli bir sığınmacının 5 yaşındaki küçük kızı taciz etmesinin ardından başlayan olaylar hakkında açıklama yapan Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Zafer Partililerin bu gibi olaylarda sokaklara çıkmayacağını, Türkiye üzerinde hesap yapan kirli odakların değirmenine su taşımayacaklarını belirtti.

ÇUHADAR KESKİN BİR ŞEKİLDE SÖYLEM DEĞİŞTİREN SİYASİ PARTİLERE DİKKAT ÇEKTİ...
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, sığınmacılar sorununun Türkiye'nin beka sorunu olduğunu yıllarca Türk milletine anlamaya çalıştıklarını ifade etti. Çuhadar yaptığı açıklamada, sığınmacıları Türk toplumuna entegre etmeye çalışan siyasi partilerin gelinen noktada aniden keskin bir dönüş yaparak tek bir ağızdan sığınmacıların ülkelerine dönmesi gerektiğini söylemeye başlamalarının manidar olduğunu belirtti. Kayseri'de yaşananların Türkiye'nin diğer kentlerine de sıçrama ihtimalinin olduğuna dikkat çeken Çuhadar, Zafer Partililerin bu gibi olaylarda sokaklarda olmayacağını, sokaklara çıkarak şiddet eylemlerinin içerisinde yer almanın ülkemizin parçalanmasını, devletimizi güçsüz düşmesini isteyenlere fırsat vereceğini söyledi. 

Çuhadar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Zafer Partisi yasalara ve Anayasa’ya bağlı bir siyasi partidir.

Kayseri'de yaşanan, vicdanları paramparça eden olayla birlikte ateşin tüm yurdu sarmaması için gerekli tedbirler yetkili makamlarca derhal alınmalıdır.

Bizler, Sayın Ümit Özdağ’ın daima haklı çıktığı sağ duyusuna güvenmeye devam edeceğiz. Mensubu olduğum Zafer Partisi Bolu İl Başkanı olarak; hiç bir partilimiz Bolu ve ya yurdumuzun başka yerlerinde meydana gelebilecek hiç bir sokak eyleminin içinde olmayacak, yasalarımıza aykırı hiç bir eylemde bulunmayacaktır. Kurulduğu günden bu zamana kadar Türk Milletine gerçekleri anlatan tek siyasi parti olan Zafer Partisi, emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçileri tarafından bu gibi sokak eylemlerinin sebebi olarak gösterilerek hedef haline getirilmek istenmektedir. Bizler güvenlik kuvvetlerimizin ve yasalarımızın yanındayız. Zafer Partililer olarak karanlık odakların değirmene su taşımayacağımızı bir kere daha belirtmek isterim. 

Sığınmacılar konusunda Türk Milletine yalan söyleyenler; sığınmacıları Türk toplumuna entegre etmek için çaba sarfedenler, plan yapanların şimdi birden bire ve ani bir dönüşle hep bir ağızdan söylem değiştirmeleri manidardır.Bu gelişmeye tüm Türk vatandaşlarının dikkat etmesi gerekmektedir.

Sokaklara çıkarak tepki göstermek, şu anda sadece  ülkemizin parçalanmasını,  egemenliğimizi yok etmek isteyenlere fırsat yaratır. Vatandaşlarımızdan Genel Başkanımızı Sayın Özdağ'ın  değerlendirmelerini dikkatle takip etmesini ve Sayın Özdağ'ın öngörüsüne güvenmelerini talep ediyorum. 

Son olarak söylemek isterim ki, Bolu’da Zafer Partisi mensubu hiçbir vatansever tepkisini göstermek için sokaklara çıkmayacaktır."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir