"Çok seviyan ben seni"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Bolu ziyareti sırasında yolda karşılaştığı yaşlı bir teyze ile sohbeti renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı. İzzet Baysal Caddesi'nde esnaf ziyareti yapan Fahrettin Koca, yolda karşılaştığı yaşlı teyze ile sohbet etti. Fahrettin Koca'yı karşısında gören yaşlı teyze Bolu ağzı ile "Seni televizyonlarda görüyan, çok seviyan ben seni" demesi çevredekileri gülümsetti.

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Tuğçe AKYÜZ

Bolu'yu ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yukarı Çarşı ve İzzet Baysal Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Bakan Koca'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fahrettin Koca İzzet Baysal Caddesi'nde  karşılaştığı yaşlı bir teyzeyle sohbet etti. Sağlık Bakanı'nı karşısında gören yaşlı teyze, Bolu ağzı ile “Seni görüyan ben televizyonlarda. Çok seviyan ben seni” demesi Bakan Koca'yı ve çevredekileri gülümsetti. Teyzenin sözlerine “Allah razı olsun. Biz  de sizi çok seviyoruz” diyerek karşılık veren Fahrettin Koca, danışmanlarına teyzeyle ilgilenilmesi yönünde talimat verdi.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir