CHP Bolu'nun genç başkanları genel merkezde

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

CHP Bolu'nun genç başkanları genel merkezde
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

14 Mayıs seçimlerinden sonra iç karışıklıkların yaşandığı ve adım adım kongreye giden Cumhuriyet Halk Partisi’nde Bolu Teşkilatı gerçekleştirilen kongreler sonrası belirlendi. Merkez İlçede Çetin Uç’un, İl Başkanlığında ise Tahsin Mert Karagöz’ün başkanlığa seçilmesiyle birlikte partide gençlik rüzgarı esmeye başladı.

CHP Bolu’nun yeni yönetiminin Yerel Seçimler ve CHP Kurultay’ında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olurken İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, Ankara’nın yolunu tuttu. CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ikili o ana ait fotoğrafı kamuoyuyla paylaştı. Görüşmede kongre süreci ve Bolu’daki son durum masaya yatırıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir