CHP Heyeti Düzce'ye umut oldu

CHP Heyeti Düzce'ye umut oldu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz haftalarda yaşanan sel felaketinin olduğu Akçakoca'nın Esmahanım ile Uğurlu köylerindeki vatandaşları ziyaret etti. CHP Bolu İl Kadın Kolları ve Düzce İl Kadın Kollarının eşlik ettiği Kadın Kolları Genel Başkanı Köse sel felaketinde hayatını kaybedenlerin yaşadığı Esmahanım köyünde vatandaşlarla sohbet etti. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileyen Köse,  yaşanan sel sonrası mağdur olan vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Esmahanım köyünden sonra felaketin ağır hasar verdiği Uğurlu köyüne geçen Köse, köy meydanında çalışmaları yerinde inceledi.

YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITTILAR

Kadın Kolları Genel Başkanı Köse daha sonra ise, Bolu-Düzce Kadın Kolları üyeleriyle birlikte başlatılan kampanya ile toplanan temizlik, gıda, su ve çocuk bakım ürünlerinden oluşan yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıttılar.

“BETONLAŞMA VE AĞAÇ KATLİAMINDAN UZAK DURUN”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse yaptığı açıklamada ise, “Biz burada geniş bir heyet olarak bulunmaktayız. Sel afetinin yaşandığı köylerimizde incelemelerde bulunmak üzere çevre illerden gelen kadın kolları üyelerimizle birlikte Düzce’ye gelmiş bulunmaktayız. Betonlaşmanın önü tamamen açıldı. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu tür yapılaşmalara yol açmamamız ve izin vermememiz gerekiyor. Buradan sesleniyorum, betonlaşma ve ağaç katliamından uzak durun. Bu tür afetlerde en çok etkilenenler genellikle kadınlar ve çocuklarımız oluyor” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir