CHP Bolu'dan muhtarlara ziyaret: Muhtarları ziyaret edip sorunları dinliyorlar

CHP Bolu'dan muhtarlara ziyaret: Muhtarları ziyaret edip sorunları dinliyorlar
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından büyük bir başarıya imza atarak Bolu Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve İlçe Teşkilatları, seçilen mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor. Teşkilat yöneticileri ve mensupları ile Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey, İzzet Baysal Mahallesi Muhtarı Erkan Mutlu ve Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut’u ziyaret eden CHP’liler, muhtarların görüş ve önerilerini dinliyor. CHP heyeti mahalle muhtarlarıyla yaptıkları görüşmelerde mahalle sorunlarını not aldıklarını ve bu sorunları belediye ile paylaşıp bir an önce çözüme kavuşması için gayret edeceklerini belirtirken, hayırlı olsun ziyaretlerine de devam edeceklerini aktardı.

Öte yandan mahalle muhtarları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek sorunların çözümünde birlikte çalışmanın faydalı olacağını belirtti.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir