Cezaların Ardı Arkası Kesilmedi

Cezaların Ardı Arkası Kesilmedi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Trafik Denetleme Müdürlüğü ekiplerince 28-29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen hız denetiminde Karayolları Trafik Kanunu'na göre, toplamda 133 araç ve sürücüye 66.498 TL trafik idari para cezası uygulandı. 

Ülke genelinde eş zamanlı olarak uygulanan hız denetimi Bolu'da gerçekleştirildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; ''Hız ihlallerinin önlenmesi ve sürücülerin trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmalarına yöneltmek amacıyla 28-29 mayıs 2022 tarihleri arasında ülke genelinde eş zamanlı ‘Hız denetimleri’ gerçekleştirilmiştir. Yapılan radar kontrollerinde ülke genelinde 22 bin 42 araç ve sürücüsüne ceza kesilmiştir'' ifadeleri yer almaktadır. 

''66 BİN 498 TL İDARİ PARA CEZASI''

Bolu Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nce gerçekeştirilen hız denetiminde ise 133 araç ve sürücüye toplamda 66 bin 498 TL idari para cezası uygulandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir