Çetin ve Bayrak'ın samimiyeti gözlerden kaçmadı... CHP'li muhaliflerin yeni rotası Zafer Partisi mi?

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ölümünün 31. yıldönümünde Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen törenle anıldı. Törende bir dönem CHP Bolu İl Yönetiminin önde gelen isimlerinden Avukat Özaydın Çetin ve Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak'ın samimiyetleri gözden kaçmadı.

Çetin ve Bayrak'ın samimiyeti gözlerden kaçmadı... CHP'li muhaliflerin yeni rotası Zafer Partisi mi?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Uğur Mumcu için düzenlenen törene Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Barosu Başkanı Avukat Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak ve vatandaşlar katıldı.  Bir dönem CHP Bolu İl Yönetiminde yer alan Avukat Özaydın Çetin ve Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak'ın samimiyetleri gözden kaçmadı. İzzet Baysal Anadolu Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan iki ismin samimi sohbeti 'CHP'li muhalifler bu yerel seçimde Zafer Partisi'ni mi destekleyecek?' sorusunu akıllara getirdi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a karşı yürüttüğü sert muhalefet ile bilinen Bolu Belediyesi Meclis Üyesi İlkay Bayrak, geçtiğimiz hafta partisi CHP'den istifa edip, Zafer Partisi'nin Bolu Belediye Başkan Adayı olmuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir