Çarıkcı Abak'a yanıt verdi: "Köklü bir kulübün başkanına yakışmayan bir ağızdan yapılan açıklama"

Boluspor Kulübü Eski Başkanlarından Necip Çarıkcı,Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın kendisine yönelik yaptığı eleştirilere yanıt verdi. Çarıkcı, Boluspor'un zarar görmemesi için şuan için ayrıntılı açıklama yapmadığını fakat sezon bitiminde hem Savaş Abak hem de Abdullah Abat hakkında açıklama yapacağını ifade etti.

Çarıkcı Abak'a yanıt verdi:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Necip Çarıkcı yaptığı açıklamada, “Boluspor Kulübü Mevcut Başkanı Savaş Abak’ın kendisinden önceki başkanları ve beni hedef alan açıklamalarını teessürle ve şaşkınlıkla dinlemiş bulunmaktayım. Uslüp olarak hiçbir Kulüp Başkanına özellikle de Boluspor gibi köklü bir Kulübün Başkanına yakışmayan bir ağızdan yapılan açıklamalar yarardan çok Kulübe zarar vereceği açıktır. Boluspor Kulübünün ulusal Medyada adının bu tür kısır çekişmeler , polemiklerle değil Sportif başarılar ile anılması gerekmektedir. Başarısız başlanan bir sezonda bu tür açıklamalar sportif başarısızlığın ancak üzerini kapatma girişiminden başka bir şey değildir.Savaş Abak yönetimi devir aldığımızda  kendi döneminden Bilançolarda bile yer almayan borçlardan dolayı dosyaların geldiğini de çok iyi bilmektedir.  Savaş Abak’ın hakkımda yaptığı isnatların hepsine verilecek haklı cevaplarımız olmasına rağmen Ulusal Kamuoyunda Boluspor un adının daha fazla zarar görmemesi ,Ligin devam etmesi ve Boluspor a gelecek ve Boluspor da mücadele eden oyuncuların bu durumdan daha fazla etkilenmemesi adına sezon bitiminden önce daha fazla açıklama yapmayı doğru bulmuyorum. Sezon bitiminde hem Savaş Abak hem de Abdullah Abat hakkında gerekli açıklamaları yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir