Camcıya aldandı ortada kaldı

Yurt dışında çalışan Kahraman Başaran, yeni yaptırdığı müstakil evin camlarını yapması için anlaştığı S.G’nin camları takmaması nedeniyle evine taşınamıyor. İnşaatı 3 ay önce tamamlanan evinde, camları takılmadığı için oturamayan Başaran, mağduriyetinin giderilip evine taşınacağı günü bekliyor.

Camcıya aldandı ortada kaldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

ÖZEL HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Vinç operatörü olan ve yurt dışında çalışan Kahraman Başaran yaklaşık 1 buçuk yıl önce Çıkınlar Mahallesi’nde bulunan arsasına müstakil ev yapmaya karar verdi. Evin inşaatını başlatan Başaran, bir yıl önce evin camlarını takması için S.G ile anlaştı. S.G’nin talep ettiği ücretin büyük kısmını peşin ödeyen Kahraman Başaran yurt dışına geri döndü. Aradan geçen bir yılda inşaatın tamamlanmasına rağmen, camlar takılmadığı için yeni evine taşınamayan Başaran, S.G hakkında hukuki süreci başlattı.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLAYINCA ARKA ODALARIN CAMLARINI TAKTI

Hukuki sürecin başlamasından sonra S.G’nin arka odaların camlarını taktığını, fakat taktığı camların anlaşma yaptıkları cam modellerinden daha düşük kalitede olduğunu fark ettiğini söyleyen Kahraman Başaran, “Yaklaşık bir yıl önce evin camları için S.G ile anlaştık. S.G’den fiyat vermesini istedim. Talep ettiği ücretin 3’te 2’sini peşin ödedim. İşim gereği yurt dışına geri döndüm. O zaman aralığında evimin inşaatı hızla ilerledi. Hatta bu yaz başında inşaat bitti. Sadece camları takılmadı evin. Evin ön kısmı komple cam olduğu için içerisine hiçbir şey taşıyamıyoruz. Yazın başında geçmem gereken evime hala taşınabilmiş değilim. Mağdur olduğum için S.G hakkında hukuki süreci başlattım. Sanırım hukuki süreçten haberdar olmuş. Eve gelip arka odalara anlaştığımızın dışında daha düşük model camlar takmış. Fakat tamamen cam olan ön cephe duruyor. Kış gelmeden evime taşınmak istiyorum. Umarım mağduriyetim bir an önce çözülür” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir