
HABER: ZEYNEP SUDE YAVUZ
Çağla Şikel'in Sunucu olduğu 'Çağla Şikel İle Yeni Bir Gün' programının 818. bölümünde Bolu Koru Otel'in Şef Aşçısı Sezgin Güder ve Turizmci Hikmet Yeşilkaya programa konuk oldu. Programda Bolu mutfağına özgü yemekler yapılarak, Bolu mutfağının lezzetli ve geleneksel yemekleri tanıtıldı. Şef Aşçı Sezgin Güder, Bolu'nun yöresel yemekleri olan İmaret Çorbası, Abant Kebabı, Bolu Kebabı, Mengen Pilavı, Keşli Cevizli Erişte ve Kabaklı Gözleme'nin içerisinde bulunan malzemeleri tanıttı. Dr. Kubilay, Bolu yemeklerinin hangi hastalıklara iyi geldiğini ve kimlerin tüketmesi gerektiğini açıkladı. Ayrıca, Keşli Cevizli erişteden bir kaşık tadan ünlü sunucu ardından bir kaç kaşık daha yiyerek mükemmel bir lezzet olduğunu söyledi. Şef Aşçı Güder, Çağla Şikel'in büyük beğenisi üzerine, Bolu'dan getirmiş olduğu Cevizli Keş Peynirini takdim edeceğini belirtti.































