Çağla Şıkel Keşli Cevizli Erişteyi Yiyince Kendinden Geçti

Çağla Şıkel Keşli Cevizli Erişteyi Yiyince Kendinden Geçti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

HABER: ZEYNEP SUDE YAVUZ 

Çağla Şikel'in Sunucu olduğu 'Çağla Şikel İle Yeni Bir Gün' programının 818. bölümünde Bolu Koru Otel'in Şef Aşçısı Sezgin Güder ve Turizmci Hikmet Yeşilkaya programa konuk oldu. Programda Bolu mutfağına özgü yemekler yapılarak, Bolu mutfağının lezzetli ve geleneksel yemekleri tanıtıldı. Şef Aşçı Sezgin Güder, Bolu'nun yöresel yemekleri olan İmaret Çorbası, Abant Kebabı, Bolu Kebabı, Mengen Pilavı, Keşli Cevizli Erişte ve Kabaklı Gözleme'nin içerisinde bulunan malzemeleri tanıttı. Dr. Kubilay, Bolu yemeklerinin hangi hastalıklara iyi geldiğini ve kimlerin tüketmesi gerektiğini açıkladı. Ayrıca, Keşli Cevizli erişteden bir kaşık tadan ünlü sunucu ardından bir kaç kaşık daha yiyerek mükemmel bir lezzet olduğunu söyledi. Şef Aşçı Güder, Çağla Şikel'in büyük beğenisi üzerine, Bolu'dan getirmiş olduğu Cevizli Keş Peynirini takdim edeceğini belirtti. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir