BÜYÜK UMUTLARLA KURULMUŞTU... Belediyenin kooperatifi mantar mı oldu?

Bolu Belediyesi tarafından tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla kurulan Köroğlu Kooperatifi borçlarını ödeyemediği için araçlarının haczedildiği iddia edildi.

BÜYÜK UMUTLARLA KURULMUŞTU... Belediyenin kooperatifi mantar mı oldu?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın büyük umutlarla kurdurduğu Köroğlu Kooperatifi, son dönem çalışanlara maaş ödememesi ile gündeme gelmişti. Kooperatife mantar veren çok sayıda üreticinin de kooperatifle ilişkisini kesmesi, Köroğlu Kooperatifi'nin zor durumda olduğu dair iddiaların kamuoyuna yansımasına neden olmuştu. 

Köroğlu Kooperatifine ait araç haczedildi

Dün Karacasu yolunda Köroğlu Kooperatifine ait 14 GJ 068 plakalı aracın trafik denetimine girdiği ve aracta yakalamalı haciz kaydı bulunduğu için trafikten men edilerek haciz işlemleri yapılmak üzere Akınlar Yediemin Otoparkına çekildiği iddia edildi. 

Yediemin Otoparkı'nda çekilen fotoğraf ise iddiaları doğrular nitelikte. Fotoğrafta Köroğlu Kooperatifine ait 14 GJ 068 plakalı aracın Akınlar Yediemin Otoparkına çekildiği açık şekilde görülüyor. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir