“Bu Bayramı Buruk Karşılıyoruz”

Türk Kızılay Bolu İl Merkezi Başkanı Muhsin Kınacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna günler olduğunu belirten Kınacı, bu yıl bayrama buruk girildiğini vurguladı.

“Bu Bayramı Buruk Karşılıyoruz”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bayramların yalnızca sevinç ve kutlama değil, aynı zamanda paylaşma ve hatırlama zamanı olduğunu dile getiren Kınacı, “Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine el uzattık, sofralarımızı paylaştık, gönüller arasında köprüler kurduk. Ancak bu bayram, yüreğimizde tarifsiz bir hüzünle geliyor. Gazze’de, savaşın gölgesinde bayramı bekleyen insanlar var. Sofraları boş, evleri yıkık, umutları tükenmiş. Çocukların bayramlık giymesi gerekirken kefenle sarıldığı bir dünyada bayramı nasıl içimiz rahat kutlayabiliriz?” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay’ın yılın her günü olduğu gibi bayramda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ettiğini belirten Kınacı, bayramın ruhunu yaşatmak için paylaşmanın önemine dikkat çekti.

Tüm Boluluların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Kınacı, “Dualarımız, Gazze’de, Filistin’de ve tüm mazlum coğrafyalarda bayramı bekleyen kardeşlerimizle. Unutmayalım, iyilik bulaşıcıdır. Bayramdan sonra da iyilikte buluşmaya devam edelim” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir