BTP Tanju Özcan'ın peşinde

Yaptığı çıkışlarla Türkiye’nin en çok konuşulan belediye başkanı olan Tanju Özcan bir süre önce partisi CHP’den ihraç edilmişti. Yaklaşan yerel seçimler öncesi farklı partilerle adı anılan Tanju Özcan’a Bağımsız Türkiye Partisi’nin adaylık teklifi götüreceği öğrenildi.

BTP Tanju Özcan'ın peşinde
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Mert Minisker

Açıklamalarıyla ülke gündemine oturan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz yıl partisi CHP’den 1 yıl süreyle geçici olarak ihraç edilmişti. Özcan’ın bu süreçte CHP yönetimini eleştiren açıklamaları kamuoyunda büyük yankı uyandırmış ardından CHP Yüksek Disiplin Kurulu Bolu Belediye Başkanı hakkında partiden kesin çıkarma cezası vermişti. 

CHP’den ihraç edilmesinin ardından Tanju Özcan’ın gelecek yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği Bolu kamuoyunda konuşulmaya başlandı. Özcan’ın İYİ Parti’den aday gösterileceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, Bağımsız Türkiye Partisi’nin de Tanju Özcan’a teklif götüreceği öğrenildi. Bağımsız Türkiye Partisi Bolu İl Başkanı Mustafa Yağcı iddiaları doğrularken Özcan’la adaylık konusunu henüz yüz yüze konuşmadıklarını belirtti. 

BTP GENEL MERKEZİ DURUMDAR HABERDAR

Bağımsız Türkiye Partisi Bolu İl Başkanı Mustafa Yağcı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendi partilerinden aday olması yönündeki düşüncelerini genel merkeze söylediklerini, BTP Genel Merkezi’nin de durumdan haberdar olduğunu söyledi. Özcan’ın milli konulardaki duruşunun partileri ile uyuştuğunu da dile getiren Yağcı, “Bağımsız Türkiye Partisi olarak Bolu Belediye Başkanı adayımızın Tanju Özcan olabileceğini düşündük. Bu düşüncemizi genel merkezimize aktardık. Tanju Özcan’ın milli konulardaki duruşu partimizle uyuşuyor. Tanju Başkan’la birkaç kez telefonda konuştuk. Fakat adaylık konusu için henüz yüz yüze bir görüşmemiz olmadı. Kendisi kabul ederse gelecek seçimlere Tanju Özcan ismiyle girmeye hazırız” dedi. 

AK Parti, MHP ve İYİ Parti’den teklif aldığını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bağımsız Türkiye Partisi’nin adaylık teklifine ne cevap vereceği Bolu kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

4 yorum yapılmış

  • Salim (7 ay önce)
    Tanju olmasın. BTP kendi adayıyla çıksın Tanju şımarmaya başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Halo dayı (7 ay önce)
    Kendisini BTP saflarında görmek isteriz, milli ekonomi modeli etrafında toplanmak lazım yoksa kapitalizm hiç bir kimseye hayat bırakmıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ecrin yildirim (7 ay önce)
    tanju baskanimizla huseyin baskan cok iyi ikili olmaz mi ya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakkı Özel (7 ay önce)
    Hüseyin Baş çok iyi, genç bir başkan. Türkiye için geleceğin başkanı olarak görüyorum. Tanju beyi de seviyoruz. Bence süper olur.
    %100
    %0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir