Böyle mi turizm şehri olacağız?

Böyle mi turizm şehri olacağız?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Bolu turizm şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor!

Karacasu’da bulunan Küçük kaplıca tesislerinde kelimenin tam anlamıyla bir ihmal örneği yaşanıyor. Bolu’nun en eski turizm tesislerinden biri olan ve Bolu İl Özel İdare şirketi Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik İnşaat Orman Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. (Bolu Öz Tur A.Ş.) tarafından işletilen tesis resmen bakımsızlıktan dökülüyor.

KÖTÜ YORUMLARI, TESİSİN DURUMUNU HİÇBİR YETKİLİ GÖRMÜYOR MU?

İçinde barındırdığı mineral zenginlik sebebiyle tercih edilen Bolu’nun turizm tesisindeki manzara bu kadarda olmaz dedirtiyor. Tesisin şifalı termal kaynağından faydalanarak dinlenmek ve tedavi olmak isteyen vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında büyük hayal kırıklığı yaşıyor. İl dışından gelen misafirleri ağırlayan tesiste odaların bakımsızlığı, nem sebebiyle küflenen tavanlar ve korku filmi sahnelerini aratmayan havuzlarıyla en çok dubleks evler kötü yorum alıyor.

PERSONELİN İLGİSİZLİĞİ DİĞER ŞİKÂYET KONUSU

BOLU ÖZ TUR A.Ş. tarafından işletilen tesise misafirlerin yaptığı ikinci kötü yorum ise personelin ilgisizliği ve gelen misafirlere karşı göstermiş olduğu tavır olarak göze çarpıyor. Tesisle ilgili ilerleyen günlerde Bolu’nun turizm geleceğine yakışır bir tedbir alınıp alınmayacağı merak ediliyor.

Tesisle ilgili yapılan yorumlar bu linkte yer alıyor

https://www.google.com/search?q=k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk+kapl%C4%B1ca+tesisileri&oq=k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk+kapl%C4%B1ca+tesisileri&aqs=chrome..69i57.3710j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x409d403db206431d:0x55be5fec6f141596,1,,,

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir