Bolu beyaza büründü....Hazırlıksız yakalandık

Meteorolojinin günler öncesinden haber verdiği soğuk ve yağışlı hava yurdun büyük kısmını etkisi altına alırken, Bolu beyaza büründü. Gece saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı sabah şehir merkezini de etkisi altına aldı. Zaman zaman tipi şeklinde yağan kar şehir merkezinde 20 cm kalınlığına ulaştı.

Bolu beyaza büründü....Hazırlıksız yakalandık
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur ve fırtına, gece saatlerinde kar yağışına dönüştü. Bolu'nun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, Bolu şehir merkezini de etkisi altına aldı. Sabah saatlerinde tipi şeklinde yağan kar kısa sürede kenti beyaza bürüdü. Şehir merkezinde kar kalınlığı 20 cm'e ulaştı. Kış lastiklerini taktırmamış olan sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. 

Karayolları ekipleri sahada

Otoyolun Yumrukaya, Elmalık, Bolu Dağı Tüneli ve Viyadükler kesiminde etkili olan yağışın ardından Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaparken, polis ekipleri de sürücüleri güzergahta dikkatli ilerlemeleri konularında uyardı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir