Boluspor İlk Yarıda İşi Bitirdi

Boluspor İlk Yarıda İşi Bitirdi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor Gaziantepspor maçı özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. TFF 1. Lig'in 29. haftasında Boluspor, Gaziantepspor'u konuk etti. Verilen aranın ardından TFF 1. Lig tüm heyecanıyla devam ediyor. Ev sahibi Boluspor karşılaşmayı 2-0 kazanarak puanını 47'ye çıkarırken, Gaziantepspor ise 7 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Boluspor'un ilk golü 1. dakikada Akabueze'den gelirken, dakika 45'te Umut Meraş karşılaşmada skoru belirleyen golü atarak skoru 2-0'a getirdi. Peki Boluspor Gaziantepspor maçı özeti golleri ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

BOLURSPOR 2-0 GAZİANTEP [CANLI]

90'Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Boluspor: 2 - Gaziantepspor: 0

81'Gaziantepspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Erdal Ahmet Özdemir çıkıyor ve yerine Harun Enes Nural oyuna giriyor.
80'Boluspor takımında oyuncu değişikliği; Guido Kocer oyundan çıkarken Caner Cavlun oyuna giren isim.
67'Boluspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Andre Santos çıkıyor ve yerine Mustafa Durak oyuna giriyor.
66'Boluspor takımında oyuncu değişikliği; Yusuf Emre Gültekin oyundan çıkarken İrfan Başaran oyuna giren isim.
64'Gaziantepspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yusuf Erdem çıkıyor ve yerine Mehmet Sait Üzümcü oyuna giriyor.

45'Maçın ilk yarısı 2-0 sonuçlanıyor

45'Guido Kocer, gol pasını veren isim.

45'GOOLLL!! Cengiz Umut Meraş ile Boluspor farkı 2'ye çıkarıyor.

1'Guido Kocer, gol pasını veren isim.

1'GOL! Chukwuma Akabueze Boluspor takımını öne geçiren golü atıyor.

1'İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

BOLUSPOR GAZİANTEPSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Bolurspor, Gaziantepspor'u konuk ediyor. Saat 15.00'da başlayan mücadele Karşılaşma Bolu Atatürk stadında oynanıyor. Karşılaşmanın canlı takibi ve skoru turkiyegazetesi.com.tr'de...

Boluspor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, ligin 29. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ligde 44 puan ile 6. sırada yer alan ve ilk altı mücadelesini sürdüren kırımızı beyazlı ekip, ligin 29. haftasında yarın Bolu Atatürk Stadyumunda saat 15.00'da Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Maçın hazırlıkları Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Boluspor Tesislerinde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde yapılan antrenman ile tamamladı. Antrenmanda oyuncular ısınma koşusu ve 5+2 pas çalışması yaptı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir