
Haber: Barış GÜZELTÜRK
Sabah idmanı 22 futbolcunun katılımıyla ısınma hareketleriyle başlarken, kırmızı-beyazlı ekip daha sonra atletik performans çalışmalarına geçti. Kuvvet, hız, çeviklik, patlayıcı güç ve koordinasyonu geliştirmeye yönelik hazırlanan program kapsamında futbolcular yoğun bir tempoda çalıştı.
Teknik heyetin sezon öncesi fiziksel kapasiteyi artırmaya yönelik planlaması doğrultusunda yapılan antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli görüntüsü dikkat çekti. Takımın yeni sezon öncesi fiziksel açıdan en üst seviyeye ulaşması hedeflenirken, gerçekleştirilen çalışmaların tempolu geçtiği gözlendi.

Öte yandan sakatlığını atlatan Erdem Can Polat da sabah antrenmanında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Genç oyuncunun yeniden takıma dönmesi teknik heyeti sevindirirken, Boluspor'da eksik oyuncu sayısının azalması da moralleri yükseltti.
Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına bugün saat 17.00'de yapacağı günün ikinci antrenmanıyla devam edecek. Boluspor'da çalışmaların önümüzdeki günlerde de yoğun tempoda sürmesi bekleniyor. Boluspor yönetiminin 7-8 oyuncu ile görüştüğü, bu isimlerin içinde 3 yabancı ve 1 kalecinin de bulunduğu bildirildi.

































