Bolu'nun başarılı müdürü İYİ'ler kadrosunda

Bolu'nun başarılı müdürü İYİ'ler kadrosunda
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

“Topuklu Efe” lakabıyla gönüllere taht kuran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hem şahsına hem de İYİ Parti’nin ülke genelinde sürdürdüğü doğru ve iyi siyaset anlayışına teveccüh her geçen gün artıyor. İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş öncülüğünde parti teşkilatları saha taramalarına ve ziyaretlere devam ediyor.

İYİ’LER BÜYÜYOR

Parti içi istişare toplantılarının yapıldığı partililerin mevcut gidişat üzerine fikir ve önerilerini sunduğu son toplantıda Bolu’nun başarılı kurum yöneticilerinden ve uzun yıllar PTT’de müdürlük görevini sürdüren Hasan Bınar İYİ Parti kadrosuna katıldı. Bınar’ın parti rozetini Bolu Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yılmaz taktı. Rozet törenine İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ,İlçe Başkanı Murat Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen ve Bolu Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yılmaz katıldı. Bınar’ın parti kadrosuna katılımı için destek sağlayan İYİ Parti il Başkan yardımcısı Ümit Kabasakal’a teşekkür edildi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir